Tervetuloa Puheeksi ry:n sivuille!

Tilannekohtainen puhumisen vaikeus -yhdistys -Puheeksi ry tarjoaa tietoa ja vertaistukea perheille, joissa on lapsi tai nuori, jolla on tilannekohtainen puhumisen vaikeus eli valikoiva puhumattomuus. Yhdistys tukee myös nuoria ja aikuisia, joilla on tilannekohtainen puhumisen vaikeus.

Lisäksi yhdistys jakaa tietoa tilannekohtaisesta puhumisen vaikeudesta (valikoiva puhumattomuus eli selektiivinen mutismi), vaikuttaa yhteiskunnan palveluihin ja toimintatapoihin sekä edistää jäsentensä ja heidän perheenjäsentensä etuja ja tasa-arvoa.

Tervetuloa mukaan!

AJANKOHTAISTA päivitetty 29.12.2021
  • Jäsenetu: Puheeksi ry:n jäsenet saavat 20 % alennusta lastenpsykiatri Mia Sarvanteen valikoivaa puhumattomuutta koskevista Avainaskelmin.fi -koulutuksista


  • Sivuiltamme löydät linkin uuteen Maggie Johsonin englanninkieliseen Early Years Summit-videoon valikoivan puhumattomuuden ymmärtämisestä ja siinä auttamisessa.


  • Haluatko auttaa meitä levittämään tietoa yhdistyksestämme? Voit tulostaa ja jakaa esitettämme kouluun, neuvolaan tai päiväkotiin, niin ammattilaisille kuin vanhemmillekin.

Otamme jatkuvasti vastaan ideoita ja innostuneita tekijöitä mukaan toimintaamme. Pienikin panos on yhdistyksellemme tärkeä.

Ole meihin yhteydessä hyvin matalalla kynnyksellä: info (at) puheeksi.fi


Puheeksi ry löytyy nyt myös Facebookista ja Instagramista. Tule seuraamaan!