Tule mukaan!

Tule tekemään tärkeää työtä vapaaehtoisena!

Haluaisitko toimia vapaaehtoisena yhdistyksessämme ja näin tukea omalta osaltasi perheitä, joita koskettaa tilannekohtainen puhumisen vaikeus? Apusi on äärettömän tärkeää, koska tilannekohtaiseen puhumisen vaikeuteensa on vaikeaa saada tukea sen harvinaisuuden vuoksi.

Yhdistyksessämme voit tehdä jotakin sellaista, mikä sinulle olisi mukavaa, helppoa tai lähellä omaa sydäntäsi. Kaikenlainen apu on meille hyvin tervetullutta.

Vapaaehtoisena voit esimerkiksi valokuvata tai piirtää, kirjoittaa tarinoita, kerätä vanhempien tai lasten kokemuksia, tarjota vertaistukea tai jotakin ihan muuta. Kerro ideasi meille: info (at) puheeksi.fi

Tilannekohtainen puhumisen vaikeus -yhdistys -Puheeksi ry tarjoaa tietoa ja vertaistukea perheille, joissa on lapsi tai nuori, jolla on tilannekohtainen puhumisen vaikeus eli valikoiva puhumattomuus. Yhdistys tukee myös nuoria ja aikuisia, joilla on tilannekohtainen puhumisen vaikeus.

Lisäksi yhdistys jakaa tietoa tilannekohtaisesta puhumisen vaikeudesta (valikoiva puhumattomuus eli selektiivinen mutismi), vaikuttaa yhteiskunnan palveluihin ja toimintatapoihin sekä edistää jäsentensä ja heidän perheenjäsentensä etuja ja tasa-arvoa.

Yhdistyksemme toimii täysin vapaaehtoispohjalta.